FORMÅL

FORMÅL

VI PRODUCERER OG IMPORTERER CYKLER

Danish Bike Industry er foreningen af producenter og importører i den danske cykelbranche. Medlemmer kan være alle aktører, som producerer eller leverer cykler til danske detaillister eller slutbrugere, og som er registreret i det danske CVR-register.

ET BÆREDYGTIGT FRIRUM

Foreningens primære formål er at øge cyklismen i Danmark. Vi brænder for cykler og cyklisme i alle afskygninger. Vi mener, at cyklen kan være en vigtig del af løsningen af mange store samfunds-udfordringer; trængsel, forurening, motion og sundhed og digitalt frirum for at nævne nogle. Som land er der antageligvis en stor værdi af at være en cyklende nation – som turist i Danmark er cyklen et særkende ved Danmark, og ferie på cykel i Danmark er oplagt med vores mange smukke cykelruter.

ET CYKLENDE SAMFUND

Danish Bike Industry vil arbejde for cyklismens stadige udbredelse i samfundet fra et stærkt datagrundlag og via initiativer og projekter, der synliggøres af cyklismens fordele, mens vi samtidig fokuserer på faglighed og sikkerhed for det cyklende Danmark.

EN DEL AF ET STÆRKERE FÆLLESSKAB

Danish Bike Industry søsætter analyser og initiativer på egen hånd og i samarbejde med partnere, der også brænder for cyklisme.

ØNSKER DU AT BLIVE MEDLEM?

Hvis du mener, at din virksomhed burde blive medlem af foreningen, og ønsker I at høre mere om den, så tag endelig kontakt til os gennem vores kontaktformular.